Intrebari frecvente

Carucioarele Venicci sunt astfel concepute incat ca incapa in marea majoritate a lifturilor (vechi sau noi). Latimea maxima este de 61 cm iar bara de impingere se poate rabata pentru mai mult spatiu.

Butonul “Adauga in cos” apare dupa ce selectati culoarea cadrului!

Pentru orice comanda transportul este GRATUIT. Furnizorii nostri sunt DPD si FAN Courier.

Plata se poate face ramburs la curier, in momentul in care primiti coletul, sau prin card pe site-ul nostru. Pentru mai multe detalii consultati pagina Modalitati de plata!

După efectuarea comenzii vă vom trimite un email prin care veți fi informat cu privire la statusul comenzii dumneavoastre. Email-ul va conține detaliile privind comanda dumneavoastră precum și un număr de comandă. Vă sfătuim să păstrați acest email, întrucât vă va fi util pentru orice intrebare legată de comanda dumneavoastră.

Odată cu procesarea și expedierea produselor veți primi o notificare prin email sau telefon.

Vă rugăm să ne contactați dacă nu ați primit un email de confirmare pentru a ne asigura că nu există o problemă cu sistemul nostru. Confirmările sunt generate și trimise automat odată cu plasarea comenzii cu succes. Va trebui să verificați și folderul junk sau spam.

Scaunul auto si partea sport pot fi amplate pe cadru cu fata spre parinti sau spre exterior. Landoul poate fi pozitionat numai cu fata catre parinti.

Garantia este de 24 luni pentru toate sistemele 3 in 1 Venicci.

Produsele se pot returna in 14 zile conform legii, daca nu au fost utilizate si sunt in acceeasi stare in care le-ati primit. Transportul pentru retur este suportat de  noi.

Pentru produsele aflate in stoc de obicei livrarea se face in 24-48 ore.