Politica de Confidentialitate

Termeni generali

SC VENICCI BABY SRL (detinator venicci.ro denumita in continuare “societatea” – carucioare 3 in 1) respecta dreptul la intimitate si viata privata cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane fizice care viziteaza acest site si, de asemenea, respecta si se conformeaza cu toata legislatia in vigoare referitoare la protectia datelor cu caracter personal. Aceasta politica defineste informatiile pe care le poate colecta si modul in care aceste informatii pot fi procesate. Acest document va ofera si instructiuni in cazul in care nu doriti ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie colectate sau diseminate atunci cind vizitati site-urile noastre.

Protectia Datelor cu caracter personal

Societatea se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale colectate prin intermediul site-ului venicci.ro, conform Legii 677/2001, privind protectia datelor personale. Persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15). Inregistrarea pe site-ul venicci.ro presupune luarea la cunostiinta a drepturilor mai sus mentionate si acordul ca datele personale sa fie folosite de catre societate, atat in scopuri de marketing cat si pentru transferul datelor cu caracter personal in strainatate.

Furnizare voluntara de informatii va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de noi in conformitate cu termenii prezentei Politici de Confidentialitate. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati. Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie scoase din baza de date, ne puteti indica oricand acest lucru, prin contactarea noastra.

Daca doriti sa va actualizati datele personale ne puteti contacta la adresa contact @venicci.ro.

Atunci cind ne trimiteti datele cu caracter personal, societatea le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:

Stocarea si procesarea acelor informatii care ne permit o intelegere mai profunda a nevoilor consumatorilor sau modul in care societatea poate imbunatati calitatea produselor sau serviciilor oferite;

Societatea (sau persoana juridica imputernicita de catre societate sau un tert care actioneaza in numele societatii in cazul unor actiuni promotionale) poate utiliza informatia furnizata pentru a intra in contact cu dumneavoastra cu scopul de a raspunde unei solicitari a dumneavoastra, pentru a va putea oferit un premiu pe care l-ati solicitat, sau in scopuri de marketing. Societatea poate furniza unei terte parti informatii generale, dar nu individuale, despre vizitatorii sau utilizatorii site-urilor societatii (date statistice).

Societatea nu intentioneaza acum sau in viitor sa vanda, inchirieze sau sa comercializeze date cu caracter personal ale utilizatorilor acestui site unei terte parti.

Datele submise pot fi transmise de catre societate catre alta companie afiliata, care este localizata in afara Romaniei, inclusiv dar nu neaparat limitat in Statele Unite ale Americii. Prin continuarea accesarii acestui site, vizitatorii isi dau acordul implicit la acest transfer, in avans.

Cu toate acestea, societatea nu va fi raspunzatoare in cazul in care date cu caracter personal care sunt furnizate in mod voluntar in sesiuni de discutii (chat), schimburi de mesaje electronice, forumuri de discutii, blog, sau altele asemenea ce au loc pe acest site ar putea fi folosite de terti pentru a genera/transmite mesaje nesolicitate.

Minori

Societatea nu are nici o intentie sa colecteze date cu caracter personal de la persoane fizice minore. Oriunde va fi cazul si oricind va considera necesar, societatea va oferi instructiuni in mod specific minorilor pe acest site de a nu furniza astfel de date personale si/sau va lua masuri necesare de a asigura existenta consimtamantului parintilor sau tutorelui legal in cazul unor astfel de furnizari de date personale.

Parintii sau tutorii legali trebuie sa cunoasca faptul ca Politica de Confidentialitate guverneaza utilizarea de catre societate a datelor personale, dar ca toate datele furnizate voluntar de catre minori in sesiuni de conversatii electronice (chat), blog, mesaje electronice (e-mail) sau forumuri de discutii ar putea fi utilizate de catre terte persoane in a genera mesaje nesolicitate. societatea recomanda tuturor parintilor si/sau tutorilor legali sa informeze si sa instruiasca minorii cu privire la utilizarea responsabila si in siguranta a datelor personale in momentul folosirii Internet-ului.

Informatii suplimentare care se colecteaza automat

In anumite situatii, societatea poate colecta in mod automat (deci nu prin inregistrare voluntara) informatii cu caracter tehnic si nu datele de identificare ale utilizatorului, in momentul accesarii unui site al societatii. Acest tip de informatie tehnica poate fi, dar nu se reduce la: tipul de browser Internet folosit, sistemul de operare al computerului folosite de utilizator, IP-ul sau denumirea domeniului sau a gazdei domeniului din care utilizatorul s-a conectat la site-urile societatii.

Informatii stocate automat de computerul dumneavoastra – Cookies

In momentul accesarii unuia dintre site-urile societatii, se poate stoca un volum de informatii in computerul dumneavoastra. Aceasta informatie este in forma de “cookie” sau un fisier de date similar cu acesta si acest lucru ne poate ajuta pe noi in mai multe moduri. Acest “cookie” ajuta societatea sa construiasca si sa rafineze continutul site-ului in functie de interesele si preferintele utilizatorilor.

In structura fiecarui browser Internet exista posibilitati de a sterge “cookies” de pe hard-drive, de a bloca primirea de “cookies” sau de a primi un mesaj in momentul in care un “cookie” este stocat in calculatorul dumneavoastra. Va recomandam sa studiati instructiunile de utilizare ale browser-ului Internet pe care il utilizati pentru o mai buna intelegere si utilizare a acestor functii.

Confidentialitate

Aceasta declaratie de confidentialitate este valabila pentru toate site-urile si domeniile aflate în proprietatea societatii.

 

Legaturi catre site-uri în afara venicci.ro.

Pentru confortul si informarea dumneavoastra site-urile societatii ofera legaturi catre site-uri ale unor terte companii. Utilizarea acestor legaturi implica parasirea site-ului  venicci.ro . Societatea nu controleaza acele site-uri sau practicile lor de confidentialitate. Acestea pot fi diferite ale noastre. Nu aprobam si nu facem afirmatii privind site-urile tertelor companii. Declaratia de confidentialitate a societatii nu se refera la datele personale pe care decideti sa le împartasiti cu terti independenti. Va recomandam sa verificati politica de confidentialitate ale tuturor companiilor înainte de a le trimite informatii personale. Terte companii pot partaja datele personale culese cu societatea; aceasta partajare are la baza politicile de confidentialitate ale respectivelor companii.

 

1. Culegem urmatoarele tipuri de informatii

A. Societatea, ca urmare a desfasurarii prezentei activitati de vânzare, prelucreaza date cu caracter personal prin culegerea de la clientii sai a datelor personale necesare executarii contractului încheiat între parti si se obliga sa respecte dispozitiile legii 677/21 noiembrie 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

Datele astfel obtinute de catre societate vor fi stocate în baze de date iar societatea va lua toate masurile pentru protectia lor împotriva distrugerilor accidentale sau ilegale.

Având în vedere prevederile legale în materie, clientii societatii, prin demararea achizitiei de produse, îsi exprima consimtamântul expres si neechivoc ca ulterior societatea sa foloseasca datele lor personale în scopuri promotionale.

De asemenea, pentru executarea contractului încheiat între parti, societatea va transmite datele cu caracter personal culese de la clienti catre firma de curierat care va livra produsele precum si catre unitatile bancare prin care vor fi procesate platile on-line.

Urmare a cererii scrise a unui utilizator societatea are obligatia:
– de a comunica acestuia prelucrarea sau nu a datelor personale;
– de a rectifica, actualiza, bloca, sterge sau transforma în date anonime, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor legale;
– de a înceta prelucrarea datelor personale a utilizatorului.

 

B. Prezenta declaratie de confidentialitate se refera la culegerea de date care nu sunt personale si rapoarte agregate.

Informatiile care nu sunt personale, sunt date privind utilizarea si functionarea serviciilor. Aceste date nu sunt asociate cu o anumita persoana. Societatea culege si analizeaza aceste date pentru a evalua modul în care vizitatorii utilizeaza site-urile societatii .

 

Aceste date se refera la paginile vizitate ale site-urilor societatii , URL unice,în cadrul societatii , tipul browser-ului si adresa IP2. Majoritatea datelor care nu sunt personale se culeg prin fisiere cookie sau alte tehnologii de analiza. Paginile venicci.ro utilizeaza fisiere cookie’s pentru analiza datelor si servicii de personalizare. Societatea amplaseaza reclame si pe alte site-uri. Este posibil ca acestea sa foloseasca fisiere cookie.

 

2. Intimitatea copiilor

 

Societatea se angajeaza sa apere dreptul la intimitate al copiilor si recomandam parintilor si tutorilor sa urmareasca activitatile si interesele online ale copiilor lor. Societatea nu recurge în cunostinta de cauza la culegerea de informatii de la copii sub 13 ani si nu îsi adreseaza site-urile acestor copii.

 

3. Cum folosim informatiile dumneavoastra

 

Societatea utilizeaza informatiile personale pentru a va oferi servicii si pentru o mai buna întelegere a nevoilor si intereselor dumneavoastra. Concret, utilizam informatiile pentru a comunica cu dumneavoastra, a va oferi servicii si suport, a va tine la curent cu serviciile si beneficiile, a personaliza ofertele de promotie si unele site-uri ale societatii. Ocazional putem folosi informatiile pentru a lua legatura cu dumneavoastra în scopul unor cercetari de piata referitoare la produsele si serviciile societatii. Datele care nu sunt personale sunt agregate pentru întocmirea unor rapoarte privind posibilitatile de utilizare, performantele si eficienta site-ului societatii. Acestea servesc îmbunatatirii experientei clientilor, a posibilitatilor de utilizare si a continutului site-ului.

 

4. Cu cine partajam informatiile dumneavoastra

 

Societatea nu va vinde, închiria sau concesiona altora informatiile dumneavoastra personale. Societatea nu va partaja cu nimeni informatiile dumneavoastra personale. Exceptie fac cazurile în care solicitati produse sau servicii. Va vom cere permisiunea în momentul în care ne veti trimite informatiile. Societatea partajeaza informatii despre clienti cu unitati si companii care lucreaza în numele nostru, dar numai în conditiile descrise mai sus.

 

5. Deciziile dumneavoastra

 

În afara de produse si servicii, Societatea va pune la dispozitie diverse informatii. Puteti solicita informatii despre produse si servicii, precum si comunicari de marketing despre Societate. Comunicarile societatii pot contine informatii despre produsele noi, oferte speciale sau invitatia de a participa la un studiu de piata. Puteti alege mijlocul prin care Societatea va transmite aceste informatii: prin posta, e-mail sau telefon. Vom face tot ce va depinde de noi pentru a va respecta optiunile. Aceasta optiune nu este valabila în cazul comunicarilor administrative privind finalizarea comenzilor, contractele, activitatea de suport, avertizarile de siguranta si actualizarile de drivere.

 

6. Informatiile dumneavoastra si tertii

 

Anumite servicii ale societatii sunt legate cu servicii ale unor terte companii. Unele din acestea va ofera posibilitatea de a comunica datele atât societatii, cât si companiilor terte. Exemple: posibilitatea de a înregistra produse software provenite de la mai multi furnizori prin intermediul unei singure pagini ale societatii , posibilitatea de a solicita comunicari din partea societatii  sau a partenerilor de solutii, precum si activarea executiei unei comenzi prin distribuitor. Nu vom partaja informatii personale cu respectivele companii terte decât cu acordul dumneavoastra.

 

7. Accesul la informatiile dumneavoastra si exactitatea acestora

 

Societatea face eforturi pentru a mentine exacte informatiile personale. Am implementat tehnologii, procese de management si politici în acest sens. Va vom oferi mijloace de acces la informatiile dumneavoastra. Vom face eforturi rezonabile pentru a va permite accesul online si posibilitatea de a modifica datele. Pentru a va proteja intimitatea si securitatea, vom face toate eforturile rezonabile pentru a va verifica identitatea (parola si identificator de utilizator) înainte de a va permite accesul la date. Unele zone ale site-urilor societatii sunt accesibile doar anumitor persoane, verificarea facându-se prin intermediul parolelor si al altor identificatori.

 

8. Pastrarea informatiilor dumneavoastra în conditii de siguranta

 

Societatea îsi ia angajamentul de a proteja informatiile pe care ni le comunicati si protejeaza informatiile culese prin proceduri fizice si manageriale menite sa previna accesul neautorizat si divulgarea datelor, sa mentina exactitatea datelor si sa asigure utilizarea corespunzatoare a informatiilor.

 

Pentru culegerea sau transferul datelor de natura confidentiala utilizam criptarea Secure Sockets Layer (SSL). Criptarea SSL face ca datele sa poata fi descifrate numai de catre noi. Aceasta masura de securitate este în functiune ori de câte ori browser-ul dumneavoastra afiseaza o cheie neîntrerupta sau un lacat închis (în functie de browser) în subsolul ferestrei.

 

9. Schimbarile acestei declaratii

 

Daca apar schimbari ale clauzelor Declaratiei de confidentialitate ale societatii, le vom publica în acest document si vom actualiza data ultimei modificari. Astfel veti putea sti în orice moment ce fel de date culegem online, cum le utilizam si care sunt optiunile dumneavoastra.