Caruciorul 3 in 1 Venicci Tinum 2.0 este conceput pentru a satisface nevoile familiilor moderne, intotdeauna in miscare care doresc siguranta, stil, calitate si finisaje luxoase. Am optat pentru o dimensiune compactă și o greutate redusă, deoarece candrul împreună cu modulul sport sau landoul cântărește doar 12 kilograme. De asemenea, acesta corespunde celor mai înalte standarde de siguranță EN 1888-2:2018.

Sistemul este alcatuit din cadru din aluminiu ultra-usor cu o greutate de numai 5 Kg, Landou, Modul Sport si accesorii. Confortul bebelusului tau este asigurat de rotile cu mari cu gel Easy-Glide, suspensiile independente si sistemul de ventilatie 360 grade.

Fereastra panoramică din landou îi permite copilului dvs. să observe împrejurimile și îi oferă confort în timpul plimbărilor. Copilul mic poate respira
aer proaspat în voie iar landoul  este proiectat somnul său pe tot parcursul nopții.

Confortul parintilor este asigurat de manerul din piele, greutatea foarte mica, sistemul de pliere usor si rapid, cu o singura apasare de buton, frana centralizata si sistemul de directie cu memorie.

Accesoriile, spatiul generos de depozitare si materialele de cea mai buna calitate rezistente la foc, ultraviolete (UV 50+) si apa fac din acest carucior 3 in 1  alegerea perfecta pentru tine si micutul tau.

Sistemul de pliere este simplu, dar modern și foarte practic One-Hand (o singură mână). Îți poți purta micuțul in brate în timp ce pliezi căruciorul compact și rapid cu cealaltă mână iar cureaua de la cadru vă permite să il transportați confortabil.

Carucioare 3 in 1 Tinum Upline

Carucioare 2 in 1 venicci tinum upline

Increderea parintilor este distinctia noastra

Designul, atentia la detalii si standardele ridicate de siguranta n-au adus numeroase premii in multe tari europene